BLACK VELVETIL ILMUS JALGPALLITEEMALINE SINGEL “VÄRAVAD”

Legendaarsel Black Velvetil ilmus uus singel “Väravad”. Sven Lõhmuse kirjutatud lugu on ilmselge viide eesootavale jalgpallisuvele. 14. juunil algab Moskvas jalgpalli MM ja nii nagu ülejäänud maailm, elab ka Eesti sellel suvel jalgpallirütmis. “Väravad” on selle aasta “Suvereporteri” tunnuslooks ning koostöös Eesti Jalgpalliliiduga filmitakse loole ka video.

Black Velvet on Eesti läbi aegade kõige edukam poistebänd, kelle tuntuim laul “17” oli üks 90ndate aastate suurimaid hitte. Lauri Liiv, Sven Lõhmus ja Sulev Lõhmus on 2018. aastal kaasanud bändi ka kitarristi Gunnar Kõppi ning neid saab näha live kavaga esinemas juuni lõpus Otepääl Retrobest Festivalil.

👉 Kuula laulu “Väravad” siit!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.