KUULA AAPO ILVESE VERSIOONI LAULUST “MIS KURADI KOHAS MA ELAN?”

Brigita Murutar avaldas selle kuu alguses singli pealkirjaga “Mis kuradi kohas ma elan?”, millest on nüüd oma, võrokeelse versiooni teinud loo sõnade autor Aapo Ilves. 

Vajadusele kirjutada laul pealkirjaga “Mis kuradi kohas ma elan?” viitas Aapo Ilvesele mõne aasta eest legendaarne helilooja Mikk Targo. Aapo kirjutas teksti valmis ja unustas sahtlisse. Vaid korra käis see sealt väljas, aitas autoril võita Vikerraadio võistlussaate “Luulelahing” ning jäi taas unarusse. Mõne kuu eest tuli sündimata laul Aapole õnneks meelde ja ta palus Paul Neitsovil luua karmile tekstile kaunis ja õrn viis. “See oli meil Pauliga juba üsna mitmes koostöö ja ta sai taaskord suurepäraselt hakkama! Mikk Targole aga oleme teose nimiküsimuse püstitamise eest väga tänulikud! No tõesti – mis kuradi kohas me elame?!”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.