NÜÜD ON SEE KÄES: SHANON LENDAS KANAL 2 MUUSIKATABELI ESIKOHALT, TIPU VALLUTAS TRAFFIC

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” musatabelis Eesti TOP 10 vahetus liider – oma esimesel tabelinädalal tuhises liidriks poprokk bändi Traffic singel “Vead”.

Laulu autorid on Stig Rästa, Fred Krieger ja Vallo Kikas. “”Vead” räägib tegelikult sellest, kuidas üksteise kiiksude ja eripäradega, soovide ja huvidega paremini toime tulla, neid arvesse võtta ja rõhub sellele, et üksi ei ole parem,” on öelnud üks loo autoreist, Stig Rästa.

Trafficu solist Silver Laas mainis singli ilmudes, et bändilt on aasta lõpus uut albumit oodata, nii et küllap kuuleme neilt lähiajal värsket kraami veelgi. Muide, viimati oli ansambel “Reporteri” tabelis esikohal eelmise aasta 4. augustil, mil koos Lenna Kuurmaaga salvestatud “Varjud” üheks nädalaks pingerivi tippu tõusis (ja seda oma 12. tabelinädalal!).

Värske hititabeli teise astme võttis enda alla kollektiiv Shanon, kes soojendab täna õhtul Tallinna Lauluväljakul Kanada rokkbändi Nickelback. Shanoni aktuaalne singel “Nüüd on see käes” pesitseb Eesti TOP 10-nes neljandat nädalat, eelmistel kordadel esikohal, nüüd siis teisel platsil. Näis, kas Taavi Immatol ja tema kamraadidel jagub veel püssirohtu (st vajalikke hääli), et kuldmedal tagasi napsata!

Hiljuti (artisti) nimejamasse sattunud Getter Jaani on oma uue singliga “Chasing Trouble” kolmas.

Halbu uudiseid tuleb aga seekord edastada Ott Leplandi fännidele, sest nende lemmikul ei vedanud kohe kuidagi. Nimelt kukkusid edasipääsevast TOP 7-mest välja lausa kaks laulu, milles Oti häält kuuleme. Eelmisel nädalal hõbemedalil säranud “Aeg” platseerus oma 15. tabelinädalal kaheksandaks ning duett “Süda taob” koos Liis Lemsaluga paikneb nüüd üheksandal real. Kuna mõlemad singlid on väljastatud viimase kolme kuu jooksul, siis küllap läheb veel aega enne kui Lepland uue loo avalikustab. Kannatust! 🙂

Kanal 2 saate “Reporter” edetabel Eesti TOP 10 (25. mai):

1 UUS [1] Traffic “Vead”
2 (1) [4] Shanon “Nüüd on see käes”
3 UUS [1] Getter Jaani “Chasing Trouble”
4 (4) [13] Jüri Pootsmann “Vihmapiisad päikest täis”
5 (5) [23] Tanel Padar “Soovin head”
6 (6) [6] Code One akustiline feat. Elina Hokkanen “Vikerkaar”
7 (3) [5] Anne Veski “Veereb, aeg nii veereb”

8 (2) [15] Ott Lepland “Aeg”
9 (7) [4] Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob”
10 UUS [1] reket “Musta luige teooria”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

  • Artjom Savitski & Kenneth Rüütli “Kosmos”
  • Cool D “Mihkel Raud”
  • Karl-Erik Taukar “Salaja”

Hääletada saab “Reporteri” veebilehel.

Ka täpselt aasta tagasi oli seis sarnane tänasele – Shanon lendas Eesti TOP 10-ne esikohalt (toona looga “NaNaNaNaNa”), mille vallutas Karavani pala “Kui sa tantsid”. 2016. aasta maikuu viimase edetabeli pani aga kinni poistebändi Beyond Beyond debüütsingel “So Alive”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.