MUUSIKAPLANEEDI TOP KÜMNES TÕUSIS TIPPU LIIS LEMSALU & OTT LEPLANDI DUETT “SÜDA TAOB”

Eelmisel esmaspäeval polnud meil veel aimugi, kas Elina Nechayeva esitatud “La forza” pääseb Eurovisiooni finaali ning kui nii läheb, siis mitmenda koha ta seal saada võib. Nagu nüüd juba teame, platseerus Eesti eurolaul laupäeval, 12. mail toimunud konkursi finaalis tublile kaheksandale kohale. Aitäh suurepärase esituse ja emotsioonide eest, Elina! 🙂 Muideks, samal päeval möödus 17 aastat päevast, mil lauluvõistluse võitis Tanel Padari ja Dave Bentoni lugu “Everybody” ning laupäeval jäi eurohulluses mainimata, et ka MuusikaPlaneedil oli pisike tähtpäev – neljas sünnipäev. Tervitused ja tänusõnad kõigile, kes seda lehte külastavad!🎈

Nüüd aga tänase päeva juurde ja nagu esmaspäeviti tavaks, on vaja teieni tuua MP TOP 10-ne värske seis. Uus tabel kujunes üsna põnevaks, sest vahetus liider ning esikolmikusse jõudnud laulude vahe oli – arvestades häälte suurt hulka – üsna väike.

Niisiis, pingerida asus valitsema Liis Lemsalu ja Ott Leplandi duett “Süda taob”, mis alustas eelmisel nädalal hõbemedalilt ning eks ole näha, kui kauaks laul tippu jääb. Kuigi Liisilt on siinsesse TOP 10-sse varem jõudnud mitmed singlid, on “Süda taob” esimene, mis esikohale kerkinud. Ott Leplandiga on lood veidi teised, sest tema varasemad esikohalood MuusikaPlaneedi tabelis olid “Iga päev” (kaheksal korral #1), “Hingesugulane” (3x) ning “Aeg” (2x). Palju õnne tänase esikoha puhul, Liis ja Ott! 🥇

26. aprillil singlina ilmunud lugu salvestati eelmise aasta oktoobris Liis Lemsalu albumi “+1” jaoks ja selle viisi autorid on Ott Lepland, Bert Prikenfeld, Cassandra Ströberg ning sõnad kirjutas Aapo Ilves. Viimane neist kirjutas sõnad ka meie tabeli hõbemedalile prantsatanud Brigita Murutari bravuurika pealkirjaga laulule “Mis kuradi kohas ma elan?”, mis võeti linti märtsis Tartus stuudios Clockwork. Kuuldavasti on loost peatselt valmimas ka hoopis teises keeles ja teise solistiga versioon. Jääme ootele!

Eelmise korra esikoha omanikule Marju Länikule kuulub seekord pronksmedal. Looks mõistagi “Täna otsuseid ei tee”, mis siinse tabeli vallutanud kümnel korral.   

Edasipääsevasse esiviisikusse mahtusid veel ka Märten Männiste “Tuulik tormi käes” ja Shanoni “Nüüd on see käes”.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #154 (14. mai):

1 (2) [2] Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob” (20.85%)
2 UUS [1] Brigita Murutar “Mis kuradi kohas ma elan?” (20.37%)
3 (1) [17] Marju Länik “Täna otsuseid ei tee” (19.11%)
4 (3) [4] Märten Männiste “Tuulik tormi käes” (14.84%)
5 (4) [3] Shanon “Nüüd on see käes” (9.89%)

6 (5) [2] Vajé “Home” (6.21%)
7 UUS [1] Hellad Velled “Davai davai” (4.27%)
8 UUS [1] Jana Kask “Vaid see viis” (2.23%)
9 UUS [1] Vaiko Eplik “Jänkud” (1.45%)
10 UUS [1] Parvepoisid “Olen sinu kiisu” (0.78%)

Hääli: 1031 (aitäh!)

Kuna reeglid näevad ette, et edasi pääsevad vaid esiviisiku lood, on vaja ka uusi tulijaid. Seekord on nendeks:

  • Frankie Animal feat. Jüri Pootsmann “Funny”
  • Indrek Ventmann “Hundid”
  • Naised Köögis “Igavesti heitlike tunnete tango”
  • Reket “Musta luige teooria”
  • Reporter feat. Jaan Sepp “Ummik”

Gallup ootab teie hääli lehe paremas servas (allosas) ning läheb lukku sel pühapäeval, 20. mail kell 23:59. Tuld! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.