JUULI ALGUSES TOIMUB KONTSERTTUUR “EESTI PIDU OMAS MULLIS”

Tänavu suvel üllatab kontsertsari “Eesti pidu omas mullis” läbi aegade noorima õhtujuhiga, kelle rolli täidab veel vaid kuueaastane Oliver Kõvask. Oliveri tuntusele pani tugeva aluse populaarne telesaade “Väikesed hiiglased”.

Oliver on noorusele vaatamata täitnud juba mitmete ürituste ja kontsertide õhtujuhi rolli, kuid mitmeid esinemispaiku hõlmaval tuuril osaleb ta esmakordselt. Noor superstaar uue kogemuse eel: “Olen juba nii elevil! Usun, et tuleb super lahe pidu ja kui te kõik kohale tulete-siis tantsime ja mullitame koos! Piletid on juba saadaval. Kiirustage!”

Muusikutest astuvad kontsertsarjas üles sellised tuntud nimed nagu Erich Krieger, Boris Lehtlaan, Are Jaama, samuti “Rahvabändi” saatest tuntud Eesti Mees, uus tõusev tantsumuusikabänd Sunlight ning ansambel Respekt.

Sellest, milline on üks Eesti pidu ja milline tema mull, saab aimu juba 3. juulil Võru Kandle Aias, kui leiab aset kontsertsarja avalöök.

Peod toimuvad:

T 3. juulil Võru Kandle aias
K 4. juulil Lihula laululaval
N 5. juulil Rapla Lauluväljakul
P 8. juulil Põltsamaa lossihoovis

Algus kõikjal kell 19:00

Soodushinnaga pääsmed on Piletilevis müügis maikuu lõpuni. Maikuus koos piletiga ostetud tuuri CD-plaat on saadaval hinnaga 1 euro.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.