REKETI FÄNNIDEL TAAS PÕHJUST RÕÕMUSTAMISEKS: RÄPPAR ANDIS VÄLJA VIDEOSINGLI “MUSTA LUIGE TEOORIA”

reket

Foto autor: Kaisa Tooming (Häppening)

Eesti üks populaarsemaid räppareid Reket üllitas 20. aprillil oma neljanda stuudioalbumi “Rahu”, mis tuhises kümme päeva hiljem Raadio 2 koostatud Eesti albumitabeli esinumbriks. Helikandja avasingel, muusikavideoga varustatud “Külm ja raske” tuli välja nädal enne plaati ning nüüd võivad fännid rõõmustada juba uue video üle.

Loo “Musta luige teooria” muusikavideo tegi Elis-Hetty Leppik. Biidi autoriks on Alexander Sannik, sõnad Tom-Olaf Urbilt. Salvestus ja mix Bert Prikenfeldilt.

Tegu on esimese looga, mille Reket oma äsjailmunud albumi jaoks lindistas.

1 vastus

  1. 12. mai 2018 @ 15:19

    […] Eesti üks populaarsemaid räppareid Reket üllitas 20. aprillil oma neljanda stuudioalbumi “Rahu”, mis tuhises kümme päeva hiljem Raadio 2 koostatud Eesti albumitabeli esinumbriks. Helikandja avasingel, muusikavideoga varustatud “Külm ja raske” tuli välja nädal enne plaati ning nüüd võivad fännid rõõmustada juba uue video üle. Loo “Musta luige teooria” muusikavideo tegi Elis-Hetty Leppik. Biidi autoriks on Alexander Sannik, sõnad … Loe edasi REKETI FÄNNIDEL TAAS PÕHJUST RÕÕMUSTAMISEKS: RÄPPAR ANDIS V… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: