KUULA IRENA UUT SINGLIT “SÜDASUVINE MERENGUE”!

IRENA (Foto: Merike Toomet Photography)

Irena Bormann-Eskor, esinejanimega IRENA, salvestas uue omaloomingulise pala “Südasuvine Merengue”.

Loo viisi autor on Irena ise, sõnad kirjutas Annika Lõhmus, kitarre mängis Ivar Hansen ning miksimise ja virtuaalpillidega tegeles Marco Margna.

Irena kommentaar: “Laul “Südasuvine merengue” [mer’enge] valmis pärast kuuma suve ühel täiesti tavalisel sügisõhtul. Sisse sai lugu lauldud südatalvel, kui väljas paukusid käredad miinuskraadid. Merengue, muide, tähendab hispaania keeles suhkruga vahustatud munavalget. Just nii kerge, õhuline ja samas magusalt suhkrune meie uus laul saigi.

Teksti autor, Annika Lõhmus, maalib siiralt lihtsal moel silme ette südasuvise pildi, millel peaaegu oma maitse ja lõhn. Muusika tuli iseenesest, kes teab kust. Ladina rütmid lisavad mõnusasse niisama olemisse pisut hoogu ning Ivar Hanseni loodud kitarrisoolod vürtsi ja värvi. Marco Margna masterdas kogu ilu tervikuks.

Mõnusat kuulamist ja pehmet puusanõksu!”

1 vastus

  1. erle ütleb:

    väga ilus lugu Irena sa laulad väga ilusti

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: