LÜHIINTERVJUU: ANNE VESKI OMA AKTUAALSEST SINGLIST, AASTA LÕPUS ILMUVAST PLAADIST JA SAKU SUURHALLI KONTSERDIST

Armastatud lauljanna Anne Veski kohta on viimastel kuudel ilmunud mitu toredat uudist. Esiteks tuli tal märtsi keskpaigas välja uus singel “Veereb, aeg nii veereb”, seejärel ilmnes Kantar Emori poolt 1044 inimese hulgas läbi viidud küsitlus, et eestimaalased peavad teda meie suurimaks staariks ning samal ajal jõudis meediasse teade, et Veski annab 22. detsembril Saku Suurhallis suure kontserdi pealkirjaga “40 aastat laval”. Nagu sellest veel vähe oleks – aasta teises pooles avaldab lauljanna ka plaadi uute lugudega!

MuusikaPlaneet võttis Anne Veskiga ühendust, et nendel põletavatel teemadel paar küsimust esitada.

Niisiis!

Kõigepealt õnnitlused selle puhul, et laul “Veereb, aeg nii veereb” on teist nädalat raadio Elmar edetabelis esikohal! Lisaks veel teine positsioon raadios Kadi ja seitsmes Kanal 2-s. Kuidas Teie vabal ajal kõige meelsamini lõõgastute?

Loomulikult on tore, et meie laul “Veereb, aeg nii veereb” on nii hästi vastu võetud. Lugu on kirjutatud ju elust enesest ja rännukihust. Mina püüan abikaasaga talvel vähemalt korra soojal maal ära käia ja ka sügisel korra. See ongi selline tore akude laadimine ja lõõgastumine. Suvi on Eestiski tore ja enamasti esinemisi täis. Sõita saab küllaga. Vahel on lihtsalt kodus olla ka tore.

Hiljuti mainisite intervjuus raadiole Hit FM, et aasta teises pooles on Teilt uut plaati oodata. Kui kaugel selle tegemine hetkel on, tulevad sellele ainult uued lood ning kas albumile jõuab ka aktuaalne singel “Veereb, aeg nii veereb”?

Plaati salvestame tõesti. Kindlasti on seal avalooks laul “Veereb, aeg nii veereb”. Enamus on täiesti uued lood, aga ka viimasel ajal tehtud lood nagu Mikk Targo lugu “Naerata veel” ja laul “Minuga jää”. Kindlasti lood, mis pole kunagi plaadi peale saanud.

Millal algasid ettevalmistused 22. detsembril Saku Suurhallis toimuvaks show’ks “40 aastat laval”? Mida kontserdilt oodata ja kas pileteid on veel saada? 🙂

Sellest hetkest, kui Kantar Emor märtsi lõpus oma toreda uurimuse tulemused avaldas, oli selge, et tuleb üks uhke kontsert enda ja kuulajate rõõmuks aasta lõpu poole, 22. detsembril Saku Suurhallis ära teha. Tähtede seis oli selline, et samal ajal pakkus korraldajafirma Live Nation oma abi selle korraldamisel. Neil kogemusi on ja konkreetselt Saku Suurhallis korraldamise suhtes. Kontserdi pealkiri ise ütleb “40 aastat laval”, et siin saab läbilõike parematest paladest läbi aastate. Hea tuju on garanteeritud, koos tänapäevaste visuaalefektide ja lavaproduktsiooniga. Ei puudu ka külalised, aga nendest räägime sügisel. Nii on tänapäeval kombeks, et sammhaaval. Pean ütlema, et piletimüük on läinud väga hästi ja kõik kes tahavad paremaid kohti, peavad kiirustama – neid on juba väheks jäänud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.