UUS LUGU: JONDÉ FEAT. VAIDO NEIGAUS “YOU GOT ME (DOIN’ DIRT)”

Soomes resideeruv Vaido Neigaus on koos sealse tõusva artistiga Jondè saanud valmis ühise laulu “You Got Me (Doin’ Dirt)”.

“See lugu sündis nii, et produktsioonifirma MJ Production, kellega ma muusikat teen, pakkus seda lugu Jondèle ja siis tuli ka pakkumine mulle, et ma võiksin selles väikse osa laulda,” selgitas Neigaus MuusikaPlaneedile. “Lugu räägib inimestest, kellel on suhtes olnud probleeme. Vihast tehakse valesid otsuseid ja nad oleksid tahtnud, et seda poleks juhtunud. Video puhul soovisime, et see oleks võimalikult lihtne koos väikse kiiksuga. Otseselt inspiratsiooni me kusagilt ei saanud. Panime mõtted paberile ja nii sai see video valmis tehtud. Tulemusega olen ma väga rahul ja loodan, et see lugu leiab koha ka eestlaste südames.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.