KANAL 2 MUUSIKATABELI VALLUTASID TAAS KUUMAD KUUBA RÜTMID

Elina Hokkanen ETV 2 saates “Eesti TOP 7”

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” värskes muusikatabelis Eesti TOP 10 on teist nädalat esikohal Elina Hokkaneni esitatud pala “Vikerkaar”, mille laulis 90ndatel kuulsaks ansambel Code One.

Loo autorid on Mikk Targo ja Kaari Sillamaa ning ladinahõngulise uusversiooni muusikavideo filmiti Kuuba pealinnas Havannas, režissööriks Hindrek “Masa” Maasik. Tundub, et sellised kuumad rütmid eestlastele meeldivad! Muideks, juba maikuu lõpus on Elinalt oodata järgmist lugu, mis taaskord Code One’i repertuaarist ja tulekul on ka duubelplaat omaaegse menuansambli parimate lauludega, mida esitab eesti keeles Elina Hokkanen ja hispaania keeles Jesus Montero Ramirez.

Kanal 2 täna avaldatud pingerea teisel astmel püsib viiel korral tabelit juhtinud Jüri Pootsmanni lugu “Vihmapiisad päikest täis” ning viiendalt platsilt kerkis kolmandaks neljapäeval koos Liis Lemsaluga uue dueti avaldanud Ott Lepland, popballaadiga “Aeg”.

Kanal 2 saate “Reporter” edetabel Eesti TOP 10 (27. aprill):

1 (1) [2] Code One akustiline feat. Elina Hokkanen “Vikerkaar”
2 (2) [9] Jüri Pootsmann “Vihmapiisad päikest täis”
3 (5) [11] Ott Lepland “Aeg”
4 UUS [1] Reket “Külm ja raske”
5 UUS [1] Anne Veski “Veereb, aeg nii veereb”
6 (6) [19] Tanel Padar “Soovin head”
7 (4) [21] Liis Lemsalu “Püüab meid”

8 (7) [16] Smilers “Anna mulle tuld”
9 (3) [2] Cityflash feat. Laura-Ly “Tic Tic”
10 UUS [1] Lepatriinu “Coffee Break”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord on uuteks tulijateks:

  • Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob”
  • Regatt “Enne võitu”
  • Shanon “Nüüd on see käes”

Hääletada saab “Reporteri” veebilehel.

Täpselt aasta tagasi kerkis Kanal 2 musatabeli tippu Koit Toome ja Laura duett “Verona” ning kui tänases tabelis asub uuena viiendal kohal Anne Veski laul “Veereb, aeg nii veereb”, siis 2017. aasta aprilli viimases tabelis paiknes uuena viiendal platsil Veski lugu “Minuga jää”. Kuulata võiks seekord aga hoopis Leslie Da Bassi singlit “Ladvaõun Michelle”, mis oli “Reporteri” TOP 10-s liidripositsioonil kaks aastat tagasi:

1 vastus

  1. 28. apr. 2018 @ 13:13

    […] Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” värskes muusikatabelis Eesti TOP 10 on teist nädalat esikohal Elina Hokkaneni esitatud pala “Vikerkaar”, mille laulis 90ndatel kuulsaks ansambel Code One. Loo autorid on Mikk Targo ja Kaari Sillamaa ning ladinahõngulise uusversiooni muusikavideo filmiti Kuuba pealinnas Havannas, režissööriks Hindrek “Masa” Maasik. Tundub, et sellised kuumad rütmid eestlastele meeldivad! Muideks, juba maikuu … Loe edasi KANAL 2 MUUSIKATABELI VALLUTASID TAAS KUUMAD KUUBA RÜTMID → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: