RÄPPAR AG TEGI LOO VÜRTSIKATEST NEIDUDEST

Silver Orissaar ehk AG on saanud valmis huvitava pealkirjaga hip-hop loo – “TexMexPlix”.

“Lugu sündis elust enesest, räägib nendest ulakatest neidudest, kes kirjutavad ainult siis kui vaja laivil listi saada või “võlgu” vaja,” kommenteeris Eesti suvepealinnast pärit riimiseadja MuusikaPlaneedile. “Loos “TexMexPlix” olen ma üritanud aru saada, mis võib nende neidude peades toimuda ja samas üritan plikades piinlikustunnet tekitada. Miks just TexMexPlix? Ei ole halba ilma heata, need plixid võivad küll vürtsikad olla, aga paljudele vürts meeldib, ref räägib enda eest!”

  • Sõnad: AG
  • Biit: Taavi Mäe (Elemental Brothers)
  • Mix & master: Wild Disease (RoundSound Stuudio)
  • Visuaal: Rasmus-Jüri Lõhmus

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.