TIGER MILK AVALDAS LOO “WHAT U WANT”

Kodumaine elektroonilist muusikat viljelev bänd Tiger Milk esitleb uut singlit “What U Want”! Lugu saab tänasest kuulata Spotify vahendusel, teistes keskkondades on singel kättesaadav alles 4. maist.

Tiger Milk on ansambel, mis sai alguse 2009. aastal, 2012. aastal ilmus nende esimene album “Supernatural”. Pärast debüütalbumi ilmumist auhinnati Tiger Milki Eesti muusikaauhindade galal aasta elektroonika artisti tiitliga.

Selle aasta sügisel on bändilt oodata uut albumit, mis ilmub nii vinüülil kui ka digiformaadis.

Tiger Milkis musitseerivad Meelis Meri, Ville Veering ja Eva Vaino.

1 vastus

  1. 21. apr. 2018 @ 12:07

    […] Kodumaine elektrooniline bänd Tiger Milk esitleb uut singlit “What U Want”. Tiger Milk on ansambel, mis sai alguse 2009. aastal, 2012. aastal ilmus nende esimene album “Supernatural”. Pärast debüütalbumi ilmumist auhinnati Tiger Milki Eesti muusikaauhindade galal aasta elektroonika artisti tiitliga. Selle aasta sügisel on bändilt oodata uut albumit, mis ilmub nii vinüülil kui ka digiformaadis. … Loe edasi TIGER MILK AVALDAS LOO “WHAT U WANT” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: