ANSAMBEL MUST HUNT ANDIS VÄLJA VIDEOSINGLI “JOOSTA HUNTIDEGA”

Marko Atso uue bändi Must Hunt suvel välja antavalt plaadilt ilmus täna kolmas singel ja video.

Must Hunt pikka sisseelamisaega ei vaja – kuigi bänd sündis vaid kuu aega tagasi, käib esimese pika albumi tegemine täistuuridel ja ilmavalgust näeb see juba saabuval suvel. “Oleme jõudnud lugude salvestamisega umbes poole peale,” heidab Atso valgust stuudios toimuvale, lisades, et lavalaudadel võib Musta Hunti näha juuni alguses.

Täna jõudis tulevaselt plaadilt avalikkuse ette juba kolmas singel ja seda nii helis kui ka pildis. Nagu teistelgi lugudel, on ka “Joosta huntidega” muusika autor Marko Atso ja sõnad kirjutas Aapo Ilves. Video võttis üles ja lõikas kokku Indrek Kasesalu, stilistika poolelt pani õla alla Grete Laus-Evestus.

Must Hunt:
Laura Prits – laul
Brad Jurjens – soolo- ja rütmikitarr
Simo Atso – rütmikitarr
Toomas Pihel – bass
Marko Atso – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.