TARTU BLUUSIORKESTER FILMIS TAGURPIDI MAJAS VIDEO

Kaader Sawmill Roots Orchestra videost "Wagon Swing"

Teisipäeva hilisõhtul esilinastus ETV2 saates “Eesti TOP 7” ansambli Sawmill Roots Orchestra Tartu Tagurpidi Majas vändatud värske video “Wagon Swing”, mille režissööriks on Asko-Romé Altsoo.

Gravitatsiooni poolest keerulistes oludes filmitud klipi valmimisele aitasid kaasa veel Marti Savi ja Cristine K. Bartels, kasutatud on ka Sirje Penjami poolt Tartu klubis Illegaard üles võetud kontsertkaadreid ning Soome fotograafi Leif Laaksoneni Tampere Majas tehtud portreefotosid.

Muusikapala “Wagon Swing” autoriks on kitarrist Andres Roots ning esimene versioon sellest ilmus täpselt kümme aastat tagasi Rootsi toonase bändi Bullfrog Brown EP-l “Mother River Delta”. Uues videos kuuldav salvestus pärineb Sawmill Roots Orchestra märtsis ilmunud omanimeliselt debüütalbumilt, mis on hetkel UK raadiote enimmängitud bluusiplaatide edetabelis 18. kohal. Orkestrisse kuuluvad lisaks Rootsile veel Raul Terep trummidel, Aigor Post trompetil ja Aveli Paide klarnetil.

Enne jaanipäeva on Sawmill Roots Orchestral tulemas kolm kontserti: 19. mail Muuseumiöö raames Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus, 1. juunil Pärnus Endla Jazzklubis ning 15. juunil Hiiumaal festivalil Sõru Jazz. Sooloartistina annab Andres Roots Tartus kaks kontserti juba tuleval nädalal: teisipäeval, 24. aprillil esineb ta lokaalis Pirogov, laupäeval, 28. aprillil aga astub üles motohooaja avamisel tsikliklubi 39 MC klubihoones Tähe tänaval.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.