GETTER ESITLES RAADIOS MYHITS UUT SINGLIT “CHASING TROUBLE”

Lauljatar Getter Jaani ehk artistinimega Getter kandis täna hommikul raadios MyHits live’is ette oma uue loo “Chasing Trouble”.

Lugu sündis koostöös Soome laulukirjutajatega ja singli sõnumi võttis Getter kokku järgmiselt: “Kui ma olen sinuga, suudan ma end alati mingitesse jamadesse mässida. Aga kui see jamadesse mässimine tähendab armastust, siis on ükskõik!”

Kolmapäeval saabus lauljatar nädalaselt reisilt New Yorgist, kus koos sõbrannadega loo jaoks ka muusikavideo filmiti.

Intervjuud Getteriga saab kuulata siit (intervjuu esimene osa algab 20., teine 31. minutil ja uue loo live 38. min.).

Laulu ametlik versioon jõuab homme, 20. aprillil Spotifysse.

1 vastus

  1. 19. apr. 2018 @ 11:48

    […] Lauljatar Getter Jaani ehk artistinimega Getter kandis täna hommikul raadios MyHits live’is ette oma uue loo “Chasing Trouble”. Lugu sündis koostöös Soome laulukirjutajatega ja singli sõnumi võttis Getter kokku järgmiselt: “Kui ma olen sinuga, suudan ma end alati mingitesse jamadesse mässida. Aga kui see jamadesse mässimine tähendab armastust, siis on ükskõik!” Kolmapäeval saabus lauljatar nädalaselt … Loe edasi GETTER ESITLES RAADIOS MYHITS UUT SINGLIT “CHASING TROUBLE” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: