METRO LUMINAL ON TAGASI!

30 aastat tagasi moodustatud alternatiivroki ansambel Metro Luminal, kelle repertuaari kuulub 90ndate kultuslugu “Isa tuli koju”, tõusis pärast mitmeaastast vaikust fööniksina tuhast ning teatas täna, et pundil on uus koosseis ja neilt on plaati oodata. Sügisel ilmuvalt helikandjalt üllitati maitseprooviks laul pealkirjaga “Viimne kiri”.

Värske singli “Viimne kiri” miksis, salvestas ja masterdas tänane sünnipäevalaps Rainer Jancis (palju õnne!), kes on ka loo muusika autor. Sõnad kirjutas Mait Vaik.

Oma viimase kontserdi andis Metro Luminal 2014. aasta lõpus. Uuendatud koosseisuga bändi kuuluvad:

  • Robin Juhkental – vokaal
  • Rainer Jancis – kitarr
  • Kalle Nettan – bass
  • Marko Atso – trummid

Rainer Jancis kommenteeris MuusikaPlaneedile: “Uus koosseis tekkis detsembris, proovideni jõudsime jaanuaris. Tegelikult ma lubasin Metro Luminali plaati oma raamatu lõpus, need olid raamatu viimased sõnad isegi vist [Jancis avaldas 2014. a. autobiograafilise raamatu “Valgus tunneli lõpus. Unenägu Metro Luminalist”]. Nüüd on see aeg käes!”.

Mis siis muud kui kuulakem ahjusooja lugu! Muide, suvel olevat neilt oodata aktiivset laivtegevust ning bändi saab näha ja kuulda nii mõnelgi festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.