REKETI PEAGI ILMUVA ALBUMI “RAHU” AVASINGEL “KÜLM JA RASKE” SAI MUUSIKAVIDEO

Eesti üks tuntumaid räppareid Reket avaldas kuu alguses esimese singli 20. aprillil ilmuvalt albumilt “Rahu”, mida esitletakse samal päeval Tallinnas, Solarise Apollos. Täna hommikul jõudis YouTube’i loo “Külm ja raske” superametlik muusikavideo. 

“Tervitan kõiki ettevõtjaid, 9-5ni töötajaid ja inimesi, kes veel ei tea, mida oma professionaalsete eludega ette võtta, aga sellest hoolimata unistavad luksuslikust elust. See on muusikaline ood tööinimestele, tänu kellele maakera ringi käibki. Sügav kummardus teile kõigile,” iseloomustab artist singlit.

Loo “Külm ja raske” produtseerisid Sander Mölder ja DJ Sin. Muusikavideo režissöör on Sander Allikmäe, operaator Mart Vares.

Reketi album "Rahu"Artisti sõnul esindab värske album “Rahu” tema loomingu arengut, soovides endiselt mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. Plaadilt leiab nii huumorit, storytellingut kui ka Reketile omast kirge. Albumi muusikalise suuna eest vastutab suuresti Alexander Sannik, kes on plaadi 14st laulust produtseerinud 9. Lisaks kõlab CD’l veel Otto Suitsu, Sander Mölderi ja DJ Sin’i loomingut. Reketi viimased 2 albumit, “Tuule tee” – 2015 ja “Super ei” – 2017, olid nomineeritud Eesti Muusikaauhindadel parima hip-hop albumi kategoorias.

Reketi värske albumi suur esmaesitlus toimub 20. aprillil kell 18:00 Tallinnas, Solaris Keskuse Apollo raamatukaupluses.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.