VENNASKOND TÄHISTAB REEDEL KOGUMIKU “ROCKPIRAADID” TAASILMUMIST KONTSERDIGA

Sel reedel, 13. aprillil esitleb ansambel Vennaskond Tallinna klubis Factory oma 1992. aasta kogumiku “Rockpiraadid” uuesti välja andmist kassetina. Väikese tiraažina ilmuv kogumik lindistati Helsingis ja Kopenhaagenis heliinseneri Sal-Salleri käe all, kus kõlavad surematud hitid “Ma armastan Ameerikat”, “Maailma lõpus on kohvik, kus kunagi kohtume kõik” ja “Appi! Ma vajan armastust!!!”.

Anarhorokkaritele kütavad sooja 90ndate punkrock bande SQUARE ja punk-poeet Freddy Grenzmann uue bändiga SEX KASSETTA. Plaadimuusikat valib World Clinic’u frontman ja melomaan DJ AIVAR MEOS.

Esinevatest bändidest:

  • Punkansambli Vennaskond asutasid 1984. aastal Tõnu Trubetsky ja kitarrist Teet Tibar. Vennaskond on oma 33 tegutsemisaasta jooksul üles kasvatanud mitu generatsiooni teismelisi, sest ikka ja jälle leidub neid õrnas eas olevaid lihtsameelseid, keda võrgutab toores ilu ja kes usuvad poeesia väesse.
  • 2017. aastal psühhedeelse punkduona alustanud Sex Kassetta on Marko “Tursk” Mäemetsa muusikalise avangardisimi ja punk-poeedi ning Psychoterrori frontman Freddy Grenzmanni ühisprojekt. Koos esitleti ka samal aastal kassett EP-d “Tants”, peale mida liitus bändiga kauaaegne terrorist Sven Liba, lisades teravust ja hoogu trummidel. Sex Kassetta võlu peitub oskuses olla üheagselt nii toores ja värske, kui ka sentimentaalne ning kodune. Lisaks on bändi muusikalised tegemised leidnud kajastust ka äsja kinoekraanidele jõudnud ja kriitikute poolt hinnatud dokumentaalfilmis “Enam kui elu”.
  • Romantilis-meloodiline Pärnu-Jaagupi poppunk bande Square on tegutsenud aastast 1994, saades hoogu kultussaate “7 vaprat” hiilgelaegadest. Bänd ilmutab sellel aastal värske kauamängiva ning esitleb oma uut loomingut ja vanu hitte juba reedel.

Uksed avatakse kell 21:00

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.