RÄPPAR POKIL ILMUS REISIRAAMAT

Räppar, spoken-word artist ja kirglik seljakotirändur Pok ilmutas oma esimese reisiraamatu, mis kannab pealkirja “Elu aluspüksata. Ühe räppari rännud Kagu-Aasias”.

Autor tõdeb, et inimesed ja nende lood on eeskätt need, mis teevad rändamisest väärt elamuse. Viiel talvel Aasias seigelnud Pok on tutvustanud hindudele oma okset, soovitanud süütuse pärast muretseval Filipiinide tudengineiul käe püksi panna ning uurinud Myanmari ja Laose külaelanike uskumusi.

“Erakordsed isiksused satuvad tihtipeale just odavamatesse majutusasutustesse, kus liiguvad nii paberitega kui paberiteta napakad,” tõdeb autor.

Raamatus keskendub Pok peamiselt oma reisielamustele aastaist 2016-2017, kuid teeb põikeid ka varasemasse aega. Eelkõige tuleb raamatus juttu Taist, Myanmarist, Laosest, Filipiinidest, Indoneesiast, Malaisiast ja Kambodžast.

Raamatu andis välja kirjastus Varrak. Teos on saadaval kõikides raamatupoodides, Rimides, Selverites ja Prismades üle Eesti.

Vaata, millised olid Poki esmamuljed Yangoni turult:

Ülejäänud reisivideotega saab tutvuda Poki Facebooki leheküljel.

1 vastus

  1. 5. apr. 2018 @ 9:39

    […] Räppar, spoken-word artist ja kirglik seljakotirändur Pok ilmutas oma esimese reisiraamatu, mis kannab pealkirja “Elu aluspüksata. Ühe räppari rännud Kagu-Aasias”. Autor tõdeb, et inimesed ja nende lood on eeskätt need, mis teevad rändamisest väärt elamuse. Viiel talvel Aasias seigelnud Pok on tutvustanud hindudele oma okset, soovitanud süütuse pärast muretseval Filipiinide tudengineiul käe püksi panna ning … Loe edasi RÄPPAR POKIL ILMUS REISIRAAMAT → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: