SELGUSID EESTI MUUSIKAETTEVÕTLUSE AUHINNAD 2018 VÕITJAD!

Bert Prikenfeld

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2018 võitjad kuulutati välja teisipäeval toimunud pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu poolt korraldatud auhinnagalal tunnustati kuueteistkümnes kategoorias parimaid Eesti muusikavaldkonnas tegutsevaid ja selle arengule kaasaaitavaid isikuid nende eelmise kalendriaasta tööde ja saavutuste eest.

Enim tunnustust sai Bert Prikenfeld, kes võitis kaks auhinda. Bert salvestas, mixis ja produtseeris umbes 70 eelmisel aastal ilmunud lugu. Bert osales muuhulgas Liis Lemsalu albumi “+1”, AROPi albumi “P.O.E.G”, Reketi albumi “Super ei” ning 5Miinust “Rämmar” salvestamistel.

Aasta muusikaettevõtja tiitli sai Jalmar Vabarna, kes oli peakorraldajaks ansambli Trad.Attack! “Kullakarva” plaadiesitluskontsertide produtseerimisel. Jalmar lõi 2017.
aasta alguses muusikaagentuuri Folk Massidesse, mis on keskendunud folkmuusikat viljelevate ansamblite levitamisele ning mõtles välja ja viis koos väikse meeskonnaga ellu Jalmarile kuuluva kontsertpaiga Treski Küüni esimese täismahus suvehooaja.

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2018 võitjad:

AASTA HELIKUNSTNIK – Otto-Karl Vendt
AASTA VALGUSKUNSTNIK – Meelis Lusmägi
AASTA HELI- JA/VÕI VALGUSTEHNIKA RENDIFIRMA – Eventech
AASTA KLUBI/KONTSERDIMAJA – Saku Suurhall
AASTA MUUSIKASÜNDMUS/MUUSIKAFESTIVAL – Intsikurmu Festival
AASTA RAADIOJAAM – Raadio 2
AASTA MEEDIAKANAL -Rada7.ee
AASTA MUUSIKAAJAKIRJANIK – Siim Nestor
AASTA MUUSIKAMÜÜJA – Biit Me Record Store
AASTA ALBUMIKUJUNDUS – Pia Fraus “Field Ceremony”, kujundaja Kaarel Vahtramäe
AASTA MIXIJA/SALVESTAJA – Bert Prikenfeld
AASTA MUUSIKAPRODUTSENT – Bert Prikenfeld
AASTA MANAGER -Anna-Lisa Rink
AASTA MUUSIKATOOTJA – Legendaarne Records
AASTA MUUSIKASÕBRALIKEM ETTEVÕTE – Viru Keskus
AASTA MUUSIKAETTEVÕTJA – Jalmar Vabarna

Palju õnne võitjatele!

Galaõhtut juhtis Mihkel Raud. Galal esinesid ansambel The Queen of Spades ja Rasmus Rändvee.

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2018 nominendid ja võitjad selgitati välja žüriide abiga, kuhu olid kaasatud mitmete muusikavaldkonnas tegutsevate esindusorganisatsioonide esindajad ning antud valdkonna spetsialistid.

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2018 gala korraldamist toetasid Eesti Autorite Ühing ja Tallinna Ettevõtlusamet.

Lisainfo: http://emea.efy.ee/

1 vastus

  1. 4. apr. 2018 @ 9:29

    […] Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2018 võitjad kuulutati välja teisipäeval toimunud pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu poolt korraldatud auhinnagalal tunnustati kuueteistkümnes kategoorias parimaid Eesti muusikavaldkonnas tegutsevaid ja selle arengule kaasaaitavaid isikuid nende eelmise kalendriaasta tööde ja saavutuste eest. Enim tunnustust sai Bert Prikenfeld, kes võitis kaks auhinda. Bert salvestas, mixis ja produtseeris umbes 70 eelmisel aastal ilmunud lugu. Bert osales … Loe edasi SELGUSID EESTI MUUSIKAETTEVÕTLUSE AUHINDADE VÕITJAD! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: