KONKURSI NOORTEBÄND 2017 FINALIST INGER ÜLLITAS LAULU PEALKIRJAGA “NOTICE YOU”

INGER (Foto: Raul Ollo)

Konkursi Noortebänd 2017 finalist INGER, kes avaldas jaanuaris oma esimese muusikavideo “Again”, tuli välja ahjusooja singliga “Notice You”.

Praegu saab laulu kuulata Spotify’st, kuid noor artist lubas, et varsti jõuab see koos videoga ka YouTube’i.

“Lugu räägib inimeste märkamisest,” selgitas INGER MuusikaPlaneedile. “Kuna mulle meeldib vahetevahel inimesi jälgida ja analüüsida, siis see laul sündiski sellest kuidas märkasin enda ümber väga huvitavaid inimesi. Kuigi laul räägib ühest konkreetsest inimesest, siis inspireerisid mind kõik. Arvan, et meie elus võiks märkamist rohkem olla, sest sellest tekib valgus ja valgustatus.”

Kuula lugu siit!

1 vastus

  1. 30. märts 2018 @ 8:43

    […] Konkursi Noortebänd 2017 finalist INGER, kes avaldas jaanuaris oma esimese muusikavideo “Again”, tuli välja ahjusooja singliga “Notice You”. Praegu saab laulu kuulata Spotify’st, kuid noor artist lubas, et varsti jõuab see koos videoga ka YouTube’i. “Lugu räägib inimeste märkamisest,” selgitas INGER MuusikaPlaneedile. “Kuna mulle meeldib vahetevahel inimesi jälgida ja analüüsida, siis see laul sündiski sellest kuidas … Loe edasi KONKURSI NOORTEBÄND 2017 FINALIST INGER ÜLLITAS LAULU PEALKIRJAGA “NOTICE … […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: