ÕLLESUMMERIL ESINEB PET SHOP BOYS

Pet Shop Boys

6. juulil esineb Õllesummeril Briti elektropopi duo Pet Shop Boys, kes astus samal festivalil üles ka viis aastat tagasi. Nad jõuavad Eestisse oma 2016. aastal ilmunud albumi “Super” tuuri raames.

“Pet Shop Boysi viis aastat tagasi toimunud kontsert on Õllesummer Festivali läbi aegade kõige edukam. Kui nad oma “Super” tuuri välja hõikasid, siis polnud kahtlust, et neid meile uuesti esinema tahame. Nende pühendumus, muusika ja vibe on midagi erilist,” kommenteeris festivali peakorraldaja Marje Hansar reedese peaesineja valikut. “Pet Shop Boys on lisaks Franz Ferdinandile juba teine headliner, kes selleaastase festivali programmist on välja kuulutatud. Lähiajal on oodata veel häid uudiseid,” lisas ta.

Pet Shop Boysi kontserdid on tuntud erilise valgus- ja lasershow poolest. “Super” on eelmiste tuuridega võrreldes oluliselt tempokam, kuid oluline on, et esitamisele tulevad kõik armastatud hitid. Pet Shop Boys on üle maailma müünud enam kui 50 miljonit albumit ning nende lood on olnud üle maailma muusikaedetabelite tipus. Õllesummer Festivalil esineb Pet Shop Boys reedel, 6. juulil.

Õllesummer Festivali päevapilet maksab 23 eurot ning tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Piiratud koguses müüdavad festivali passid hinnaga 40 eurot tagavad sissepääsu kogu festivali perioodil 4.-6. juulini. Piletid on müügis Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti. Pääsme saad soetada SIIT!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.