SILVER SEPA ESIMENE MUUSIKAVIDEO “ENESEOTSIJAD”

Muusik Silver Sepp andis möödunud aastal välja oma teise sooloplaadi “Rohtumised”, millelt avaldas täna suvesoojusest ja rohelusest pakatava singli “Eneseotsijad”. Laulule valmis ka tema esimene muusikavideo.

“Minu esimene muusikavideo on dokumentaalrännak sisemaapurjekaga mööda suviseid maanteid, mis päädib seiklusrohke jõudmisega Kihnu,” kommenteeris Sepp. “Kihutades teetööde tõttu tekkinud ummikutest mööda praamile, sai kuumaval auto-laululaval õli otsa, mootor jooksis kokku, katkes kaks puksiir-rihma, kuid jõudsin treileri kärul ja kondimootori abil lõpuks siiski praamile ja praamilt maha Kihnu esinema. Nii eksootilist kontsertkohta kui Kihnu ei tahtnud ma mitte mingi hinna eest käest lasta. Lisaks oli veel tegu kuulsa metskapteni Kihnu Jõnni kodumaale ümbermatmise 25. aastapäeva puhul korraldatud kontserdiga, mis tundus mulle kui rannaküla poisile liiga legendaarne sündmus, et vahele jätta.

Lugu on pühendatu kõigile hingelt vabadele eneseotsijatele.

Võrratute hetkede ees tasub võidelda ja toredate õhtute nimel pingutada.”

Viis ja sõnad: Silver Sepp. Video filmis ja monteeris Oliver Kuusk.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.