LAULJA KRISTIINA RENSERIL ILMUS ESIMENE SINGEL, PEALKIRJAGA “OOTAMA JÄÄN”

Loo algne idee pärineb Kristiina Renserilt, esmalt aitas seda seada kitarrist Kalle Pilli ning seejärel kirjutas Rahel Ollisaar (ansambli Rake solist) sellele sõnad. Laulu salvestas ja produtseeris Taavi Paomets.

Kristiina Renser: “Lugu räägib põhiliselt kahe inimese vahelisest suhtest, mis on võib-olla pisut toksiline ning mõlemad osapooled teavad, et seetõttu mitte kõige õigem, kuid nad valivad siiski selle tee, et olla sellele vaatamata veel pisut teineteisega koos.”

Siiani on lauljat olnud võimalik näha näiteks teater Vanemuise laval muusikalides “Grease” ja “Evita”, ansamblis August Hunt ning praegu Ott Lepland kvarteti koosseisus ja jätkuvalt ka paljudes muudes erinevates muusikalistes projektides.

Lugu on kuulatav YouTube’is ning SoundCloudis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.