BENNEX JA RITA LIIVER AVALIKUSTASID ÜHISE LOO

Haapsalust pärit räppar Bennex andis koos popduo Respekt lauljatari Rita Liiveriga välja ühise singli “Kristjan”.

Rita kommenteeris MuusikaPlaneedile: “Laul on hea ja poleks uskunud, et mulle räpp hakkas meeldima. Bennexiga sai koostööd tegelikult juba ammu tehtud.. kutsus laulma ja ega ma käega ei löönud. See pole mitte esimene salvestus. 😉 Aga see laul sai linti lauldud selle aasta alguses.”

Bennex lisas, et muusikavideo filmiti aasta jaanuaris Egiptuses, Sharm el Sheikhis. “Koostöö sai alguse nii, et pakkusin Ritale refrääni laulda. Tegime 2 lugu. Üks nendest on siis see “Kristjan”,” mainis riimiseadja.

1 vastus

  1. 18. märts 2018 @ 5:52

    […] Haapsalust pärit räppar Bennex andis koos popduo Respekt lauljatari Rita Liiveriga välja ühise singli “Kristjan”. Rita kommenteeris MuusikaPlaneedile: “Laul on hea ja poleks uskunud, et mulle räpp hakkas meeldima. Bennexiga sai koostööd tegelikult juba ammu tehtud.. kutsus laulma ja ega ma käega ei löönud. See pole mitte esimene salvestus.  Aga see laul sai linti lauldud selle aasta alguses.” Bennex … Loe edasi BENNEX JA RITA LIIVER AVALIKUSTASID ÜHISE LOO → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: