ELEPHANTS FROM NEPTUNE’I SINGEL “LOVE DRINKS ME” SAI LÕPUKS VIDEO!

Ansambel Elephants From Neptune andis möödunud aasta lõpus välja singli “Love Drinks Me”, nüüd ilmus loole ka video, mille autoriks Inglismaal ülikoolis õppiv Rait Kangur.

“Kõik sai alguse sellest, kui alustasime eelmise aasta lõpus ülikoolis muusikavideo projektiga ning mulle langes režissööri roll. Kuna muusikavideote tegemine on üks peamiseid asju, millega sooviksin tulevikus tegeleda, otsustasin koheselt oma lati kõrgele seada,” meenutas Rait Kangur ja sõnas, et tulihingelise fänni ja Elephants From Neptune’i muusika suure austajana võttis ta bändiga ühendust. “Toreda jõulukingitusena olid nad nõus ja mulle langes räige pinge peale.”

Bändi kitarristi Markko Reinbergi sõnul võeti video kellegi teisele usaldamist optimistlikult. “Murdsime isegi pead, et millist videot ja kuidas loole “Love Drinks Me” teha, kui äkitselt potsatas meilboksi kiri, et Rait sooviks ise just sellele video teha. Muidugi kaasnes sellega omaette risk, kuid kes ei riski, see tekiilat ei joo. Õnneks tabas Rait väga hästi seda meie meeleolu ja oskas sisse tuua elemente meie vanematestki videotest.”

Lähiajal esinevad elevandid Tallinn Music Weeki raames – 6. aprillil kell 22.30 Intsikurmu laval Telliskivi Rohelises saalis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.