TRAD.ATTACK! ALUSTAB HOMME KÕIKI MAAKONDI HÕLMAVAT EESTI TUURI

Äsja Eesti Muusikaauhindadel aasta ansambliks valitud TRAD.ATTACK! alustab homme Eesti Tuuri, mille raames esinetakse igas Eesti maakonnas.

Bänd tuuritab mööda Eestit ühtekokku kolm nädalat, täpsemalt esinetakse 15 maakonnas ajavahemikus 20. veebruar kuni 10. märts. Kontsertidele võetakse kaasa lood Aasta Etno/Folk/Rahvalikuks Albumiks valitud “Kullakarva” plaadilt ning ka varasematelt kauamängivatelt pärit hitid. Sarnaselt varem toimunud kontsertidega tuuakse ka Eesti Tuurile kohale väga hea heli- ja eriline valgustehnika. Samuti on võimalik soetada bändi plaate ja fännitooteid, külalisi kostitavad kodumaise toodanguga kohalikud kohvikud.

Tuuri eestvedaja ja ansambli kitarrist Jalmar Vabarna: “Oleme väga elevil, sest me näeme Eestit iga külje pealt. Sellist tuuri, mis jõuab kõikidesse Eesti maakondadesse, pole keegi varem teinud. Lubame omalt poolt anda maksimumi igas maakonnas ja loodame, et saame kõik elamuse võrra rikkamaks.”

Bänd, kelle masterplaaniks on esineda igas maailma riigis, käib Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva pidustuste raames läbi kõik Euroopa riigid. Seega on otsus Eestile tiir peale teha suure plaani loogiline ja väga põnev osa.

Tihti välismaal esinev TRAD.ATTACK! on varem üles astunud vaid Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Värskas. Eesti Tuuri raames tuuakse kvaliteetne produktsioon ja kodumaine muusika iga eestlase käeulatusse.

Tuuri ajakava on järgnev:

Uksed avatakse 19:00, kontsert algab 20:00. (Türil erandina algab kontsert 18:00)

Esimene nädal (vaata ka sündmuse Facebooki lehte):

T 20.02 Karksi Valla Kultuurikeskus
K 21.02 Tartu Athena Keskus (VÄLJA MÜÜDUD)
N 22.02 Rapla Kultuurikeskus
R 23.02 Valga Kultuurikeskus
P 25.02 Türi Kultuurikeskus

Teine nädal (sündmus Facebookis):

T 27.02 Kose Kultuurikeskus
K 28.02 Haapsalu Kultuurikeskus
N 01.03 Kärdla Kultuurikeskus
R 02.03 Kuressaare Kultuurikeskus
L 03.03 Sindi Seltsimaja

Kolmas nädal (sündmus Facebookis):

T 06.03 Mustvee Kultuurikeskus
K 07.03 Jõhvi Kontserdimaja
N 08.03 Essu Mõis
R 09.03 Linda Rahvamaja
L 10.03 Mooste Folgikoda

Piletid Eesti Tuurile on müügil bändi kodulehel www.tradattack.ee ja Ticketeri piletimüügikeskkonnas www.ticketer.ee.

Head ringreisi / Sõitu ansamblile! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.