ANSAMBEL ANTSUD ESITLES UUT KAUAMÄNGIVAT

Ansambel Antsud esitlesid kohvikus Koogel-Moogel oma uut plaati “Aja lood”. Plaadil on 12 uut laulu, millest osa rahvaviiside töötlused. Varasemast suurem kogus on uudisloomingut. Plaadi valmimisel tehti koostööd ka Eesti pillimeistritega ning mitmed laulud on pühendatud Eesti sajandale sünnipäevale.

Antsud on vahelduva eduga tegutsenud juba 9 aastat ja tegemist on teise plaadiga. Suuremat tuntust kogus koosseis möödunud aastal Eesti Laulu konkursil lauluga “Vihm”, mille samuti uuelt albumilt leiab. EV100 raames on tulnud välja ka ilus isamaaline laul “Kodumaa”:

Ansambel Antsud on: Aile Alveus-Krautmann (laul, rahvapillid), Siim Koppel (trummid, laul), Andri Laidre (basskitarr, laul), Karl Taklaja (kitarr, klaver), Hedwig Allika-Veskus (laul, viiul) ja Erik Nisu (akordion). Bändi leht on leitav Facebook’is ja Instagram’is.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.