FRANKIE ANIMALI EESTI LAULU VÕISTLUSLOOLE “MISTY” ILMUS VIDEO

17. veebruaril saab Frankie Animali näha Eesti Laulu teises poolfinaalis looga “Misty”, mille värskelt avaldatud video peaosas on näitleja Henrik Kalmet.

“”Misty” video on selle loo “teine tulemine” ning ellu äratamine pildi näol. Kuna lugu räägib armuvalust, südamevalust, siis video kannab seda ideed sõna otseses mõttes pildis edasi. See on selline kurb “Murtud südame lugu”, säilitades samas kerge eneseiroonilise alatooni,” kommenteeris bänd.

Solisti Marie M. Vaigla sõnul oli “Misty” video esimesi mõtteid lausa kolm. “Lõplik idee sündis aga üheskoos Muuduga (produtsent Martin Kuut). Suureks abiks oli ka operaator CJ Kask,” ütles ta ja sõnas, et peaosalise Henrik Kalmeti sattumine videosse oli küll pooljuhuslik. “Peas tundus just tema sinna rolli sobivat, järgmine hetk nägime teda juhuslikult linna peal, küsisime, kas ta tahab meie videosse tulla ning imekombel ta oligi nõus.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.