RESPEKTIST LAHKUV RITA LIIVER: “UUS PROJEKT ON JUBA KÄSIL!”

MuusikaPlaneet avaldas esmaspäeval pommuudise popansambli Respekt fännidele – nimelt lahkub duost perekondlikel põhjustel Rita Liiver. Laulja viimane esinemine Respekti koosseisus toimub järgmisel laupäeval, 17. veebruaril Tallinnas asuvas Kannu Kõrtsis. 

Kerdo Mölder kommenteeris nädala alguses MuusikaPlaneedile, et ta kaalus pikalt Respekti lõpetamist, kuid otsustas siiski, et hakkab pidama läbirääkimisi uue lauljatariga. “Nime ei saa veel nimetada, kuna kindlat otsust ei ole veel langetatud,” mainis Mölder.

Ta jätkas: “Fakt on see, et Respekt läheb edasi, aga Rita lahkumine on siiski suur löök ja läbielamine, loodame fännide mõistvale suhtumisele ja uue lauljatari soojale vastuvõtule, kerge ei saa see uus algus kellelegi olema.

Rita Liiverile sügav kummardus ilusa aja ja laulude eest Respektis – jääme teda armastama ja igatsema!”

Nüüd, mil kurvast teatest on möödunud pea nädal, võttis MuusikaPlaneet ühendust ka Rita Liiveriga, kes kinnitas, et otsus Respektist lahkuda sündis raskelt ning perekondlikud põhjused ei tähenda beebiootust.

“Fännidele tahan öelda, et õige pea kohtume! Ma kindlasti ei lõpeta laulmist ja uus projekt juba käsil. Pisut kannatust! Kui õige aeg on käes, siis kohtume peagi üritustel,” kommenteeris Liiver. “Võtke uus laulja rõõmuga vastu.. Iga laulja on Respektile andnud midagi nö oma. Annab ka uus. Tänan ka Kerdot nende aastate eest mida ta mulle andnud on ja mida mulle õpetanud. Näeme!”

Rita Liiver ja Kerdo Mölder annavad oma viimased ühised kontserdid 16. veebruaril Viljandis, ööklubis Red ja 17. veebruaril Tallinnas, Kannu Kõrtsis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.