OTT LEPLANDIL ILMUS UUS SINGEL

Ott Lepland üllitas täna, 7. veebruaril uue singli pealkirjaga “Aeg”. 

Lugu valmis Ott Leplandi ja produtsent Bert Prikenfeldi esimesest koostööst. Laulus teevad kaasa ka Ott Leplandi kvartetis musitseerivad Elis Loik, Kristiina Renser ja Karl-Erik Tamme.

Muusikaplaneet uuris Leplandilt loo sünni ning salvestusprotsessi kohta. Laulja selgitas: “Salvestasime seda lugu koos Bert Brikenfeldiga päris pikalt. Salvestus ja produtseerimisperiood kestis kuskil 3 kuud – november, detsember ja jaanuar. Mõtlesime erinevaid nüansse mida loole lisada ja ei tahtnud laulu valmimisega kiirustada, sest paraku on ikka nii, et kui kõrv vahepeal loost puhkab ja hiljem seda uuesti kuulad, siis tulevad ka uued ideed kuidas lugu veel parmemaks teha. Sestap ka see pikk salvestusperiood. Laulu sõnad sündisid väga spontaanselt ja kiiresti. Viis oli mul juba ammu valmis kirjutatud. Seekord sündisid sõnad suhteliselt kiiresti – mõne tunniga. Tavaliselt läheb mul laulusõnade kirjutamisega aega paar päeva. Inspireeris elu ise! :)”

Singlit saab kuulata ka Spotify’st.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.