VAIDO NEIGAUS ANNAB SELLEL NÄDALAL VÄLJA OMANIMELISE STUUDIOALBUMI

Üheksa aastat tagasi looga “Kõigest loobunud” tuntust kogunud Vaido Neigaus avaldab reedel, 2. veebruaril oma kolmanda albumi, mille jaoks hakkas ta laule salvestama aastal 2016.

“Salvestatud sai palju erinevaid lugusid, kuid välja valisime ainult 11 paremat,” pajatas Vaido MuusikaPlaneedile.

Artist mainis, et lood valmisid koostöös produtsent Jüri Metsaga MJProductionist. “Koos sai arutatud uusi ideid ja muutsime kontseptsiooni. Tegime ka muusikas väikese muudatuse ja lisasime sinna natuke EDM’i stiili. Albumilt leiab lood koos ansambliga Kapriiz ja räppar Ko$-Ka’ga. Albumi nimi on “Vaido Neigaus”, sest lood on seotud minu elus toimunuga. Esimesena on see album võimalik endale soetada nendel inimestel, kes füüsilist albumit ei soovi osta ning see tuleb iTunes’i 02.02.18.

Pärast seda on albumit võimalik saada läbi minu Facebooki fännilehe ja seda sellepärast, et ma soovin personaalselt igale fännile või ostjale öelda aitäh, sest tänu nendele eksisteeribki selline artist nagu Vaido Neigaus. Boonusena tuleb uus lugu “Just nii, beib!”, mida hetkel ei ole veel keegi kuulnud ning albumilt leiab ka 6 hittlugu, millele oleme teinud suurepärased muusikavideod ja neid saab vaadata YouTube’ist.”

Stiilinäiteid peagi ilmuvalt Vaido Neigause plaadilt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.