PÚR MÚDD AVALIKUSTAB VEEBRUARIS HOLLANDI PLAADIFIRMA ALT UUE SINGLI

Ansambli Púr Múdd liikmed Joonas Alvre ja Oliver Rõõmus teatasid raadiojaamale Sky Plus antud intervjuus, et annavad järgmisel kuul välja uue singli.

Lugu ilmub 23. veebruaril maailma ühe suurima klubimuusikaplaadifirma, Hollandis tegutseva Armada Music alt, mille asutajaks on tantsumuusikajumalus Armin van Buuren. Samal päeval esineb Púr Múdd Kultuurikatlas toimuval sisefestivalil Made In Estonia.

Kollektiivi Púr Múdd nimi tuleb inglise keelest (“pure mud“), tähendades puhast muda, muusikakeeles võiks seda tõlgendada kui bassirohket muusikat. Ansambel sai hoo sisse konkursilt Eesti Laul 2016, nende esimene live toimus 2. jaanuaril 2016 Sinilinnus.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.