MART NORMET LAHKUB EESTI LAULUST

Kümme aastat Eesti Laulu produtsendina tegutsenud Mart Normet teatas ETV saates “Hommik Anuga”, et paneb oma ameti maha ning tänavune Eesti Laul ja Eurovisiooni lauluvõistlus jäävad tema jaoks viimasteks.

“Kui tuleb kätte selline moment, et sa tead kõiki vastuseid ja sul ei ole enam endal küsimusi, tuleb lõpetada,” rääkis Normet. “See on igasuguse arenguga niimoodi, et kui muutud “kõiketeadvaks” ja suudad ka mingil teemal juba targutada, siis on stop! Nii et ma tahaks siit korraks välja saada, teha auditi endale ja Eesti Laulule ning võib-olla tulla tagasi.”

Kellest saab Eesti Laulu järgmine produtsent, pole praegu veel teada.

1 vastus

  1. 21. jaan. 2018 @ 21:12

    […] Kümme aastat Eesti Laulu produtsendina tegutsenud Mart Normet teatas ETV saates “Hommik Anuga”, et paneb oma ameti maha ning tänavune Eesti Laul ja Eurovisiooni lauluvõistlus jäävad tema jaoks viimasteks. “Kui tuleb kätte selline moment, et sa tead kõiki vastuseid ja sul ei ole enam endal küsimusi, tuleb lõpetada,” rääkis Normet. “See on igasuguse arenguga niimoodi, … Loe edasi MART NORMET LAHKUB EESTI LAULUST → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: