TÄNA SELGUVAD EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2018 NOMINENDID

Täna õhtul selgub, millised artistid ja ansamblid kandideerivad tänavu Eesti muusikaauhindadele. Enam kui 140-liikmelise muusikaasjatundjatest koosneva žürii jaoks polnud parimate väljaselgitamine lihtne ülesanne, kuna Eestis on aasta jooksul avaldatud palju head muusikat.

Parima laulu nominendid valiti üle 100 loo seast ja parima albumi kategoorias tegi žürii oma valiku 170-ne heliplaadi seast.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 nominendid avalikustatakse täna, 11. jaanuari õhtul Kanal 2 uudistesaates “Reporter” (algus kell 19:00).

Eesti Muusikaauhindade 20. juubeligala toimub täpselt kahe nädala pärast, 25. jaanuaril Saku Suurhallis. Lavale on oodata läbi aegade suurimat artistide hulka, teiste hulgas esinevad erishow’dega Trad.Attack!, Liis Lemsalu, Tanel Padar, NOËP, Genka, Arop ja reket.

Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar.

Piletid on müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.