EMPHASIS AVALIKUSTAS OMA UUE PLAADI ESIKAANE KUJUNDUSE & LUGUDE NIMEKIRJA

Eesti progressiivse metali bänd Emphasis valmistub välja andma uut plaati. Terje Taltsi fantaasiafotodega kaunistatud 14-looline kontseptuaalne album “Soul Transfer” ilmub tänavu kevadel Jaapani leibeli Red Rivet Records alt.

Helikandja piltide autoriks on ligi kümneaastase kogemusega kunstnik ja fotograaf Terje Talts, kes on tuntud oma ekstravagantse ja eristuva stiili poolest.

“Meil on Terjega koostöö üle väga hea meel. Lisaks sõbralikule ja professionaalsele suhtumisele töösse, on paljud tema põnevad ideed õnnestunult ellu viidud. Samuti tahaks väljendada oma tänulikkust Jan Taltsile, kes sobis ideaalselt “Soul Transferi” peategelase rolli,” ütlesid Emphasise liikmed.

Viis aastat tegutsenud Emphasis on seni välja lasknud EP “Into Infinity” (2012), kauamängiva “Revival” (2016) ja mitmeid singleid. Lisaks on kollektiiv tuuritanud üle Eesti ja andnud kontserte ka väljaspool riigipiire.

Plaadi tiiser:

Emphasise album “Soul Transfer”:

0.0% Loading (Intro)
2.9% My Demon Friend ver.1101
16.7% Jester
27.6% Immersion Therapy (Instrumental)
30.8% Resonate
39.7% Voices of the City (Instrumental)
42.6% Electric God
51.1% Scraps of Consciousness (Instrumental)
53.7% Redemption Song
64.3% The Metaphysics of Love
70.1% Leviathans
83.9% Emptiness ver.2 (Instrumental)
88.0% Hotel for the Lonely Ghost
96.3%-100% Stream of Information (Outro)

1 vastus

  1. 10. jaan. 2018 @ 19:27

    […] Eesti progressiivse metali bänd Emphasis valmistub välja andma uut plaati. Terje Taltsi fantaasiafotodega kaunistatud 14-looline kontseptuaalne album “Soul Transfer” ilmub tänavu kevadel Jaapani leibeli Red Rivet Records alt. Helikandja piltide autoriks on ligi kümneaastase kogemusega kunstnik ja fotograaf Terje Talts, kes on tuntud oma ekstravagantse ja eristuva stiili poolest. “Meil on Terjega koostöö üle väga … Loe edasi EMPHASIS AVALIKUSTAS OMA UUE PLAADI ESIKAANE KUJUNDUSE & LUGUDE NIMEKIRJA → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: