ESIMEST SÜNNIPÄEVA TÄHISTAV SUNLIGHT JULGUSTAB PUUDUTAMA

Oma esimest sünnipäeva tähistav tantsumuusika ansambel Sunlight on valmis saanud uue laulu “Mind puuduta veel”.

Ahistamisteema on jätnud mööduvale aastale kahjuks tugeva jälje ja selle tulemus võib olla, et inimesed ei julgegi enam lähedust otsida. Ansambli uus lugu kutsub sellele vaatamata üles puudutusi jagama – aga ikka nii, et need puudutused oodatud oleksid. Laulu originaal on loodud Rootsis (popansambli Star Pilots 2008. aasta pala “In the Heat of the Night”), eestikeelsed sõnad kirjutatud Sunlight’i poolt.

Bändile panid aasta eest aluse raadiomees Lauri Hermann ning WAF-koori taustaga Kristo Poka. Mehed kutsusid bändi ka kitarrist Kalmer Neidla ja noore andeka klahvpillimängija Kristjan Reinvee. Bändi infot saab lugeda aadressil facebook.com/ansambelsunlight.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.