LAURA ESITLES RAADIOS SKY PLUS OMA UUT SINGLIT “WATERFALL”

Raadios Sky Plus kõlas täna hommikul esmakordselt Laura tuliuus singel “Waterfall”, mille autoriks on taaskord Sven Lõhmus.

Laura rääkis raadiojaamale, et lugu salvestati juba möödunud aastal ning oli ka võimalus, et konkursile Eesti Laul 2017 saadetakse just see muusikapala. Aga, nagu me teame, otsustati siiski “Verona” kasuks – “Duetina ei oleks see lugu [“Waterfall” Eesti Laulul] nii hästi toiminud,” märkis lauljatar intervjuus Sky Plusile.

Laura kirjutab sotsiaalmeedias, et kuni aasta lõpuni mängib singlit eksklusiivselt vaid raadio Sky Plus. MuusikaPlaneet uuris Lauralt, et ehk saab lugu siiski juba varem, näiteks YouTube’ist kuulata. Saime jaatava vastuse – YouTube’i jõuab laul järgmisel teisipäeval, 19. detsembril.

Need muusikasõbrad, kes tahavad täispikka singlit kohe kuulata, peaksid klikkama siia (vali kell 8:00 algav saatetund, lugu läheb käima 11 min. 53 sek.).

Loo katkend Laura Instagrami kontol (visuaali autor Pia Pikkor):

Nagu me juba kirjutanud oleme, algas Laural äsja ka jõulutuur kollektiiviga Noorkuu – esimene kontsert toimus üleeile, 10. detsembril Tartus. Ees ootavad esinemised Pärnus, Viimsis, Laitses, Tallinnas, Viljandis ja Vihulas. Pääsmed müügil Piletilevis.

1 vastus

  1. 12. dets. 2017 @ 18:54

    […] Raadios Sky Plus kõlas täna hommikul esmakordselt Laura tuliuus singel “Waterfall”, mille autoriks on taaskord Sven Lõhmus. Laura rääkis raadiojaamale, et lugu salvestati juba möödunud aastal ning oli ka võimalus, et konkursile Eesti Laul 2017 saadetakse just see muusikapala. Aga, nagu me teame, otsustati siiski “Verona” kasuks – “Duetina ei oleks see lugu [“Waterfall” Eesti … Loe edasi LAURA ESITLES RAADIOS SKY PLUS OMA UUT SINGLIT “WATERFALL” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: