LIIS LEMSALU UUE ALBUMI “+1” ESITLUS SOLARISE APOLLOS

Hea uudis kõigile neile Liis Lemsalu fännidele, kes ei jõudnud 30. novembril lauljatari uue albumi “+1” esitluskontserdile Helios Halli (vaata meie fotogaleriid kontserdist siit) – reedel, 8. detsembril kell 18 esitleb Liis koos oma bändiga helikandjat Solarise Apollos!

Raamatupoe hubases keskkonnas saab lähemalt tutvuda Liisi ja tema bändi liikmetega, nautida tasuta eksklusiivset minikontserti ning loomulikult küsida uuele plaadile autogrammi.

Albumi “+1” tulekut on Liis väga oodanud ning sellesse on ta ka ise väga palju lisaks laulmisele muusika ja sõnade kirjutamise näol panustanud.

Plaadil on segu juba tuntumatest paladest ning kuhjaga ka täiesti uut avastamisrõõmu. Helikandjalt leiad eelmisel aastal Eestis enim mängitud hittloo “Sinu ees” ja fännide tungival soovil Eesti Laulu finaalloo “Keep Running” nii eesti- kui ingliskeelse versiooni. Uued lood on suures osas valminud koostöös aasta produtsendiks valitud Bert Prikenfeldt’iga. Lisaks annavad autoritena oma panuse Ewert Sundja, Ott Lepland, Aapo Ilves, Daniel Levi Viinalass ning mitmed välismaised artistid. Justnimelt Otiga on plaadil ka üllatuslik duett “Süda taob”. Taustalauljatena astuvad mitmes loos üles Eesti vaieldamatult parimad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Albumi lõppviimistlus on tehtud Soomes.
“Tea, et see on tükike minust ja iga lugu avab uue peatüki,” võtab Liis albumi kokku.

Kel pole võimalik Solarise Apollosse kohale tulla, saavad sündmust jälgida ERR Menu portaali video-ülekande vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.