MILLAL SELGUVAD EMA 2018 NOMINENDID?

Eelmisel nädalal jõudis meediasse info, et auhinnagala Eesti Muusikaauhinnad 2018 toimub 25. jaanuaril Saku Suurhallis. MuusikaPlaneedile edastati küsimus, et millal avalikustatakse auhindade nominatsioonid?

Pöördusime küsimusega EMA 2018 avalike suhete juhi Kaidi Kleini poole, kes vastas, et nominatsioonid avaldatakse jaanuari alguses, kuupäev on täpsustamisel.

Ainsana muusikaauhindade korraldamisega algusest peale seotud olnud Aarne Valmis märkis novembri lõpus, et kuna tegemist on ikkagi juubeliaastaga (üritust korraldatakse 20. korda), siis tuleb seekordne gala suurem kui kunagi varem. “Oleme alati kutsunud esinema aasta populaarsemad ja põnevamad artistid, kuid nüüd on oodata lavale Eesti artistide paremikku. Lisaks auhindade jagamisele saab publik osa ka ühest ägedast kontserdist,” lubas Valmis.

Jääme siis nominatsioone ootama! Juba mõne päeva pärast teeb MuusikaPlaneet omapoolse ennustuse selle kohta, millised artistid, bändid ja plaadid kõige magusamates kategooriates esikolmikusse võivad sattuda! 🙂

1 vastus

  1. 5. dets. 2017 @ 17:48

    […] Eelmisel nädalal jõudis meediasse info, et auhinnagala Eesti Muusikaauhinnad 2018 toimub 25. jaanuaril Saku Suurhallis. MuusikaPlaneedile edastati küsimus, et millal avalikustatakse auhindade nominatsioonid? Pöördusime küsimusega EMA 2018 avalike suhete juhi Kaidi Kleini poole, kes vastas, et nominatsioonid avaldatakse jaanuari alguses, kuupäev on täpsustamisel. Ainsana muusikaauhindade korraldamisega algusest peale seotud olnud Aarne Valmis märkis novembri lõpus, … Loe edasi MILLAL SELGUVAD EMA 2018 NOMINENDID? → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: