LIIS LEMSALU MUUSIKASSE SAAB TÄNASEST FANVESTORI ABIGA INVESTEERIDA IGAS MAAILMA NURGAS

Liis Lemsalul ilmus esmaspäeval kauaoodatud eestikeelne album “+1”. Albumilt valitud neli lugu moodustavad Fanvestory paketi, mis lansseeritakse täna Soomes maailma ühel olulisimal muusikatehnoloogia konverentsil.

Selle aasta märtsikuus avatud muusikaplatvorm Fanvestory võimaldab kõigil muusikaarmastajatel soetada osaluse muusikateoste autoritasudes, toetades seeläbi artistide loomingulist tegevust ning jagades koos nendega pikaajalist tulu. Seni on Fanvestory edukalt platvormile toonud viis menukat Eesti artisti, teiste hulgas Tommy Cashi ning Ott Leplandi.

Täna avab Fanvestory rahvusvahelised turud muusikatehnoloogia suursündmusel Slush Music ja seda Liis Lemsalu loominguga! Nii avaneb fännidel kõikjal maailmas võimalus osa võtta muusikatööstuse revolutsioonist ja panustada Liisi muusikasse.

Lauljataril endal on uude ettevõtmisse usku: “Minu silmis on see väga lahe uus võimalus oma fännidega suhestumiseks. Usun, et selline koostöö ühendab. Põnev on katsetada muusikamaailmas teistsugust lähenemist, mis on tegelikult rohkem kooskõlas tööstuse tänapäevaste arengusuundadega. Kas pole tore, et iga kord kui Fanvestorys osalenu lugu näiteks raadios kuuleb, siis teab, et see on otsene tulu ka talle endale?! Nii hakatakse muusikat loodetavasti ka rohkem jagama.”

Paketti kuuluvad vastilmunud albumi nelja valitud loo autori- fonogrammi ja sünkronisatsioonitasud. Lugudeks on Liisi värske singel “Püüab meid”, sügisest juba tuntuks saanud “Ei peatu” ning seni avaldamata lood “Uneliiv” ja “Vilelugu”.

Kõigest detailsemalt saad lugeda siit.

1 vastus

  1. 29. nov. 2017 @ 16:50

    […] Liis Lemsalul ilmus esmaspäeval kauaoodatud eestikeelne album “+1”. Albumilt valitud neli lugu moodustavad Fanvestory paketi, mis lansseeritakse täna Soomes maailma ühel olulisimal muusikatehnoloogia konverentsil. Selle aasta märtsikuus avatud muusikaplatvorm Fanvestory võimaldab kõigil muusikaarmastajatel soetada osaluse muusikateoste autoritasudes, toetades seeläbi artistide loomingulist tegevust ning jagades koos nendega pikaajalist tulu. Seni on Fanvestory edukalt platvormile toonud viis … Loe edasi LIIS LEMSALU MUUSIKASSE SAAB TÄNASEST FANVESTORI ABIGA INVESTEERIDA IGAS MAAILMA NURG… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: