VAATA AVOID DAVE’I UUS-MEREMAAL FILMITUD UUT MUSAVIDEOT!

Avoid Dave avaldas täna Uus-Meremaal filmitud muusikavideo rahvusvahelisel laulukonkursil kõrge tunnustuse saanud loole “Fire”, mis on inspireeritud tulest ja tunnetest.

“Kontrollige oma südame leeki ja hoidke seda hellalt, sest iga lõke tahab hoolitsust,” muheleb Avoid Dave’i ninamees Taavi Paomets, lisades, et Uus-Meremaal elatud aeg andis elule ja muusikale uusi perspektiive. Video on filmitud Taavi enda poolt Otago maakonnas null kraadise ilmaga ning jäist tuult trotsides.

Lugu “Fire” on kirjutatud koos Sander Mölderiga, mis pälvis rahvusvahelisel laulukonkursil (ISC) teise koha. “Oli vaid aja küsimus, millal helile ka pildi külge haagime. Koos Kadi Hainase, Teresa Liivaku ja Henri Soosaluga sai just Uus-Meremaal see omamoodi sünge, kuid kaunite loodusvaadetega video teoks.” Lisaks muigab Paomets, et värske audiovisuaal pakub peagi saabuval jõuluajal Telia kaminakanalile konkurentsi.

Vaata järele, mis hukatuslik leek videos kaost külvama hakkab!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.