LESLIE DA BASS ÜLLITAS MÄRTSIS ILMUVA ALBUMI “KORIDORID” NIMILOO

Muusik Leslie Da Bass ehk kodanikunimega Leslie Laasner tõi avalikkuse ette ahjusooja singli “Koridorid”.

Ühtlasi teatas ta, et samanimeline album jõuab kuulajateni 2018. aasta märtsis.

Leslie kommenteerib: “”Koridorid” lugu sündis lihtsalt argipäeval trepist alla joostes. Kajas tekkinud 7/8 rütmimõõt meenutas Pink Floyd’i “Money” karkassi ja niisamalihtsalt kõrvu kukkunud rütmiluup ei lasknud uue loo ideed kaua oodata. Mobiiliga salvestatud sämplingud said kodus seltsiks kiiresti mõned analoogsündid, grime trummid ja koridorist kaasa võetud lüürika mõtted. Lõpuks salvestus kogu kupatus kassetilindil. Garaažist leitud pintslite ja värvi abil valmis videograafika. Paari tuttava tüdruku ja kaameramehe toel lõikus see kokku video pildireaks.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.