HORROR DANCE SQUAD AVALIKUSTAB REEDEL OMA DEBÜÜTALBUMI “LEAP”

Horror Dance Squad avalikustab 24. novembril oma värskeima albumi “LEAP”, mis on kindlasti 2017. aasta üks oodatuim plaat Eesti metalskenes. “LEAP” põimib perfektselt kokku metali, elektroonilise muusika ja hip-hopi ning toob kuulajani energiast pakatavad instrumentaalpartiid ja lüürika. Bänd on seni tuntud žanrite segamisega ning uue albumiga tuleb see veel rohkem esile – suurem rõhk on elektroonikal ja meloodilisel laulmisel.

“LEAP”-i seitsme loo hulgast leiab kuulaja juba senituntud lood, nagu “Ships” ja “Heroes” kui ka bändi seni kõige kiirema ja jõulisema loo “Put Your Money Where Your Mouth Is”. Sellele kõigele paneb punkti seni ehk kõige rohkem Horror Dance Squadi lugudest erinev albumi nimilugu “Leap”, milles lööb külalisvokaalina kaasa üks Eesti säravamaid tõusvaid tähti Lepatriinu.

Horror Dance Squad lõpetas ise just plaadi eel-tuuri, külastades erinevate Eesti linnade kõrval ka Vilniust. Tallinna kontserdi võtab trummar Henri kokku järgnevalt: “See õhtu oli publiku poolt tulvil sellist energiat, mida Eesti metalskenes kohalike bändide kontsertidel pole mina ammu näinud. Super on nii mängida ning kindlasti oleme varsti uuesti laval!”.

“LEAP” albumi lood:
1. How Can I Tell
2. Ships
3. Put Your Money Where Your Mouth Is
4. Kick It With Style
5. Heroes
6. Small Talk
7. Leap (feat. Lepatriinu)

Produtsent: Sander Sadam

1 vastus

  1. 24. nov. 2017 @ 16:04

    […] Horror Dance Squad avalikustab 24. novembril oma värskeima albumi “LEAP”, mis on kindlasti 2017. aasta üks oodatuim plaat Eesti metalskenes. “LEAP” põimib perfektselt kokku metali, elektroonilise muusika ja hip-hopi ning toob kuulajani energiast pakatavad instrumentaalpartiid ja lüürika. Bänd on seni tuntud žanrite segamisega ning uue albumiga tuleb see veel rohkem esile – suurem rõhk on … Loe edasi HORROR DANCE SQUAD AVALIKUSTAB REEDEL OMA DEBÜÜTALBUMI “LEAP” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: