ILMUS ANSAMBLI BLACKY VIIMANE PLAAT

Lea Dali Lion rääkis augustis Tallinna TV-le, et plaanib lähiajal välja anda lausa kolm uut plaati, millest üks on pandud kokku lauludest, mis pärit kunagise ansambli Blacky aegadest. Nüüd on asjad niikaugel, et Blacky plaat “Viimane” on jõudnud müügile! 

Lea ütles kolmapäeval raadiole Elmar antud usutluses, et tal on väga hea meel, et mitu aastat plaanitud helikandja lõpuks valmis sai. “Muidu olekski see jäänud rippuma kuskile maa ja taeva vahele. Nüüd on konkreetne lõpetus,” selgitas ta raadiojaamale.

Albumi kujunduse kohta pajatas muusik järgmist: “Kujundus sai tehtud kunagi ammu ühele plaadile, aga toona arvasin, et kuna bänd oli elujõus ja tegutses, siis äkki tahetakse plaadi peal näha neid inimesi, kes bändis mängivad ja laulavad – lihtsalt bändi nimi oleks olnud vähekõnetav. Samas oli see hästi armas 3D kujundus, mille autor on Indrek Timmer, kes teinud kõik minu plaadikujundused – välja arvatud esimene plaat, mida ma ise välja ei andnud. Nüüd ma siis mõtlesin, et kaevaks selle vana kujunduse välja, võiks kasutada. Vana kujundus oli aga ära kadunud ja Indrek pidi selle uuesti tegema.

Albumi kujundusel kasutatud fotod on meie kontsertide pildid. Meil on üks armas sõbranna fotograaf, kes on meid kontsertidel palju pildistanud. Nendest piltidest valisin välja need, mis sobisid kõige paremini.”

Lea Dali Lion ütles Elmarile, et Blacky kokkutulekut ta ei usu ning arvas, et seda pole vaja ka. Küll aga võib endise kollektiivi laule kuulda vahel Lea kontsertidel.

Blacky plaadil “Viimane” kõlab 11 lugu:

1. Ära piina mind (2017)
2. Reinkarnatsioon
3. See on me meeltele (akustiline)
4. Jäljed (2017)
5. Armastuslaul (külalisena Ivo Linna)
6. Kui me päikeseloojangut ootama peaks (2017)
7. Halb ja hea (akustiline)
8. Planeet Maa
9. Meditatsioon
10. Kungla rahvas
11. Mu isamaa on minu arm

1 vastus

  1. 17. nov. 2017 @ 14:58

    […] Lea Dali Lion rääkis augustis Tallinna TV-le, et plaanib lähiajal välja anda lausa kolm uut plaati, millest üks on pandud kokku lauludest, mis pärit kunagise ansambli Blacky aegadest. Nüüd on asjad niikaugel, et Blacky plaat “Viimane” on jõudnud müügile!  Lea ütles kolmapäeval raadiole Elmar antud usutluses, et tal on väga hea meel, et mitu aastat plaanitud helikandja … Loe edasi ILMUS ANSAMBLI BLACKY VIIMANE PLAAT → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: