LEA DALI LION PLAANIB LÄHIAJAL VÄLJA ANDA LAUSA KOLM UUT PLAATI

Lauljatar Lea Dali Lion rääkis Tallinna TV saatele “Suvestuudio”, et plaanib lähiajal välja anda lausa kolm uut plaati.

Üks plaat tuleb nendest lauludest, mis pärit kunagise ansambli Blacky aegadest. “Ma olen sellest rääkinud juba paar aastat, et ansamblil Blacky jäid mingid lood õhku rippuma, kuskile maa ja taeva vahele. Ma nii väga tahaks, et nad oleks plaadi peal, siis see on minu jaoks lõpetatud. Need laulud on ammu juba kõik olemas, lihtsalt mingid nüansid on kogu aeg jäänud ette. Ma väga loodan, et äkki nüüd on see hetk, kus ma saan selle ära teha, sest siis ma saaks edasi minna,” rääkis Lea, kes kinnitas, et tagasitulekut ansambel ei plaani.

Lisaks on kaks helikandjat veel tulemas – üks spirituaalsem ja teine Lioni-nimeline. Spirituaalsel muusikal on hoopis teine teema, kuid Lea sõnul on ka Lioni ja Blacky loomingul väga suur vahe ning erinev energia.

Jääme siis põnevusega ootama! 🙂

1 vastus

  1. 16. nov. 2017 @ 18:00

    […] Dali Lion rääkis augustis Tallinna TV-le, et plaanib lähiajal välja anda lausa kolm uut plaati, millest üks on pandud kokku lauludest, mis pärit kunagise ansambli Blacky aegadest. Nüüd on […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: