KUULA JAREK KASARI JA SAARA KADAKU DUETTI “MINA JÄÄN ELLU”!

Hollywoodi staari, YouTube’i tähtede ja Päästeametiga koostöös valminud animeeritud mängufilmis “Danger Island” on kõlamas Jarek Kasari värskeim heli “Mina jään ellu”, milles laulab kaasa ka hurmav näitlejanna Saara Kadak.

Päästeamet jagab sotsiaalmeediakanalis Facebook värskelt valminud videot, meenutades huvitavat fakti, et 2. novembril 1969 kimbutas Eestit ajaloo suurim torm, mil Ruhnus mõõdeti tugevaimaks tormiiiliks 48m/s.

Loo “Mina jään ellu” on arranžeerinud Rasmus Puur ja esitajateks laulu autor Jarek Kasar koos inglihäälse Saara Kadakuga.

“Danger Island (Ohtude saar)” linastub 2019. aasta maikuus. Tegu on haarava ja südamliku kogupere animeeritud mängufilmiga, milles üksikisa ja tema kaks last peavad ühendama jõud erakliku eriagendiga, et pääseda hullunud Professor Kaose ohte täis püünisest.

1 vastus

  1. 9. nov. 2017 @ 13:44

    […] Hollywoodi staari, YouTube’i tähtede ja Päästeametiga koostöös valminud animeeritud mängufilmis “Danger Island” on kõlamas Jarek Kasari värskeim heli “Mina jään ellu”, milles laulab kaasa ka hurmav näitlejanna Saara Kadak. Päästeamet jagab sotsiaalmeediakanalis Facebook värskelt valminud videot, meenutades huvitavat fakti, et 2. novembril 1969 kimbutas Eestit ajaloo suurim torm, mil Ruhnus mõõdeti tugevaimaks tormiiiliks 48m/s. Loo … Loe edasi KUULA JAREK KASARI JA SAARA KADAKU DUETTI “MINA JÄÄN ELLU”! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: