UUS ARTIST AURA ESIMESE SINGLIGA “MILJONEID”

Uus artist AURA avalikustas omakirjutatud debüütsingli “Miljoneid”.

Aura on noor lauljanna Tallinnast. Hetkel on ta inspireeritud eelkõige elektroonilisest muusikast, olles kirjutanud sahtlisse laule juba pea kümme aastat.

Et Aura on pärit hobusekasvatajate perest, tunnetab ta tugevat sidet loodusega. Ka muusikas meeldivad talle teatud õhulisus ja mängulisus. Talle meeldib mõelda, et muusikas peab olema kuulda tuult. Kui produtsendid Peter Põder ja Allan Kasuk pakkusid talle laulu “Miljoneid”, siis teadis ta, et see on midagi just temale. Laul räägib ühestainsast kohtumisest, mille juurde mõtted ikka ja jälle tagasi tulevad.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.