LIIS LEMSALU UUE ALBUMI “+1” ESITLUSKONTSERT

Liis Lemsalu plaat "+1"

Eelmisel nädalal kirjutasime, et novembri lõpus näeb ilmavalgust Liis Lemsalu eestikeelne album “+1”. Mainisime muuseas sedagi, et plaadi esitluspidu toimub 30. novembril pealinnas, kuid täpne asukoht oli siis veel teadmata. Nüüd on selgus majas! 

Liis Lemsalu albumi (vanusepiiranguta!) esitluskontsert toimub 30. novembril kell 21 Tallinna vanalinnas asuvas Helios Hall’is, aadressil Sauna tn 1-3.

“Sel õhtul esitame teile bändiga juba tuntud lemmikute hulgas mitmeid uusi lugusid, mis on valminud koostöös aasta produtsendiks valitud Bert Prikenfeldiga,” kirjutab Liis Lemsalu ürituse tutvustuses. “Lisaks annavad autoritena oma panuse meie enda armastatud Ewert Sundja, Ott Lepland, Aapo Ilves, Daniel Levi Viinalass ning mitmed teised ja välismaised artistid. Just nimelt Otiga on plaadil ka üllatuslik duett.. 😉

“+1” on album, mille tulekut olen kaua oodanud ning mille valmimise nimel olen pikalt justkui oma mullis elanud. Tea, et see on tükike minust ja iga lugu avab uue peatüki minu elust.

Kontsertpaigaks valisin väga erilise hõnguga Helios Hall’i, mille olemust ei anna sõnadesse panna – seda peab lihtsalt oma silmaga nägema! Et õhtu oleks lõpuni väga teistmoodi, ootan Sind oma coolimas talvises outfitis (olgu selleks siis mantel, kasukas või jope), sest ülerõivaid ei võta me seljast kuni “Ei peatu” loo tempo kehatemperatuuri lakke lükkab. Baar pakub nii jäist kui tulist.

Peale kontserti on mul Sulle võimas vaatemänguline üllatus ning otseloomulikult jagan soovijatele värskele plaadile autogramme.”

2 kommentaari

  1. 6. nov. 2017 @ 13:16

    […] Eelmisel nädalal kirjutasime, et novembri lõpus näeb ilmavalgust Liis Lemsalu eestikeelne album “+1”. Mainisime muuseas sedagi, et plaadi esitluspidu toimub 30. novembril pealinnas, kuid täpne asukoht oli siis veel teadmata. Nüüd on selgus majas!  Liis Lemsalu albumi (vanusepiiranguta!) esitluskontsert toimub 30. novembril kell 21 Tallinna vanalinnas asuvas Helios Hall’is, aadressil Sauna tn 1-3. “Sel õhtul … Loe edasi LIIS LEMSALU UUE ALBUMI “+1” ESITLUSKONTSERT → […]

  2. 10. nov. 2017 @ 16:50

    […] sellest, et Liis Lemsalul ilmub novembri lõpus plaat “+1”, mille vanusepiiranguta esitluskontsert toimub 30. novembril Tallinna vanalinnas asuvas Helios Hall’is. Avaldasime hiljuti ka […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: