KUULA LAULU KOSMIKUTE KUUENDALT PLAADILT “SÜGIS SANATOORIUMIS”!

Need muusikasõbrad, kes hoiavad silma peal Raadio 2 koostatud Eesti albumitabelil, on tõenäoliselt kursis, et selle pingerea üheksandal positsioonil asub hetkel ansambli Kosmikud värske helikandja “Sügis sanatooriumis”. Täna jõudis plaadilt pärit laul “Spritz!” bändi SoundCloudi lehele.

Eelmisel reedel alustasid Kosmikud oma kuuenda stuudioalbumi “Sügis sanatooriumis” esitlustuuriga Järvakandist, kus kultuurihalli oli kogunenud publikut lastest eakateni. Kosmikud esitasid lisaks uutele lugudele ka paremikku oma klassikast, tugijõududena olid laval kaastegevad Mati Vaarmann ja Elmu Värk (Muusik Seif). Sel reedel jõuab bänd koos kaaslastega Pärnu kultuuriklubisse Tempel, kontsert algab kell 23.00.

“Spritz!” muusika on kirjutanud Aleksander Vana ja Kosmikud, sõnade autorid on Mait Vaik ning Kristo Rajasaare.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.